Kako do nas

KM therooms nalazi se na adresi Velike Sredice 15, samo 5 minuta od strogog centra grada, te 5 minuta od Gudovca. Nekoliko je načina da dođete do nas. 

Automobilom 
U nastavku su linkovi koji će vam olakšati kreiranje plana putovanja:
https://map.hak.hr/?lang=hr&s=mireo;roadmap;mid;I;6;2;0;;1http://www.hac.hr/
http://www.viamichelin.com/

Parking
KM therooms nudi svojim gostima mogućnost besplatnog parkiranja u ograđenom dvorištu samog objekta. 

Autobusom
Na udaljenosti od svega 1,5 km nalazi se Autobusni Kolodvor grada Bjelovara. Za rezervacije i informacije o voznom redu linija, posjetite stranice Čazmatransa: https://cazmatrans.hr/hr/

Vlakom
Na istoj adresi kao i Autobusni Kolodvor grada Bjelovara, nalazi se i željeznička postaja. Za rezervacije i informacije o voznom redu linija, posjetite stranice HŽ Putničkog prijevoza: https://prodaja.hzpp.hr/

 

 

O Bjelovaru

Bjelovar je grad u Hrvatskoj, središte Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarsko-križevačke biskupije. Jedan je od mlađih gradova u Hrvatskoj, nastao 1756. godine, odlukom carice Marije Terezije. 

Grad Bjelovar je smješten na visoravni u južnom dijelu Bilogore (Sjeverozapadna Hrvatska) na 135 metara nadmorske visine. Bjelovar je sjedište Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i prirodno, kulturno i političko središte ovog kraja. 

Grad Bjelovar zauzima ukupnu površinu od 191,9 km2, a administrativno obuhvaća još 31 naselje. Područje Grada Bjelovara, prema popisu stanovništva iz 2011. ima 40.276 stanovnika.